The Postmen’s Sorting Office, Camden

BE are delighted to be working with Studio Mackereth on this mixed use development incorporating the Old Postmen’s Sorting Office in Kentish Town.

The proposals have recently received approval from the Local Borough of Camden and are the product of detailed discussions between the architects and Local Authority. The challenge was to ensure a design approach for the apartments, which is suitably contemporary in its architectural style whilst being sensitive to the adjacent listed building.

The potential of this backland site has been unlocked with a careful refurbishment of a fondly regarded local landmark to provide new-build residential apartments to the rear.

We’ll keep you ‘posted’ (sorry) on progress.

  • Energy Strategy & Statement
  • BREEAM Domestic Refurbishment Assessment
  • SAP Assessment
  • Flood Risk and Drainage Strategy
The Postmen’s Sorting Office, Camden

“Build Energy have been a joy to work with and we have been continually impressed with their responsiveness, proactivity and impressive turn-around times in ensuring that our projects achieve the required performance parameters – all with a friendly single point of contact. We have benefitted from Build Energy’s expert technical advice throughout the design and construction stages through to completion, helping us meet and exceed stringent building regulations requirements. We look forward to continuing our productive relationship in future projects.”

Alex Zimmermann

Wimshurst Pelleriti